Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33192
Назва: Інновації в технології виготовлення збитих десертів
Інші назви: Innovations in the manufacturing whipped desserts
Автори: Іжевська, Орися
Маслійчук, О. Б.
Izhevska, Orysia
Masliichuk, O. B.
Ключові слова: збитий десерт
рубіновий шоколад
мус
агар-агар
інновація
технологія
whipped dessert
ruby ​​chocolate
mousse
agar-agar
innovation
technology
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Іжевська О. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, n. 5. - С. 148-157. DOI: 10.24263/2225-2924-2022-28-5-17
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: аналіз технології збитих десертів і розробка мусу на основі рубінового шоколаду. The purpose of the research: analysis of the technology of whipped desserts and development of mousse based on ruby ​​chocolate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33192
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іжевська_Маслійчук.pdf752.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.