Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33192
Title: Інновації в технології виготовлення збитих десертів
Other Titles: Innovations in the manufacturing whipped desserts
Authors: Іжевська, Орися
Маслійчук, О. Б.
Izhevska, Orysia
Masliichuk, O. B.
Keywords: збитий десерт
рубіновий шоколад
мус
агар-агар
інновація
технологія
whipped dessert
ruby ​​chocolate
mousse
agar-agar
innovation
technology
Issue Date: 2022
Citation: Іжевська О. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, n. 5. - С. 148-157. DOI: 10.24263/2225-2924-2022-28-5-17
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета дослідження: аналіз технології збитих десертів і розробка мусу на основі рубінового шоколаду. The purpose of the research: analysis of the technology of whipped desserts and development of mousse based on ruby ​​chocolate.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33192
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_Маслійчук.pdf752.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.