Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33192
Title: | Інновації в технології виготовлення збитих десертів |
Other Titles: | Innovations in the manufacturing whipped desserts |
Authors: | Іжевська, Орися Маслійчук, О. Б. Izhevska, Orysia Masliichuk, O. B. |
Keywords: | збитий десерт рубіновий шоколад мус агар-агар інновація технологія whipped dessert ruby chocolate mousse agar-agar innovation technology |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Іжевська О. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, n. 5. - С. 148-157. DOI: 10.24263/2225-2924-2022-28-5-17 |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета дослідження: аналіз технології збитих десертів і розробка мусу на основі рубінового шоколаду. The purpose of the research: analysis of the technology of whipped desserts and development of mousse based on ruby chocolate. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33192 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_Маслійчук.pdf | 752.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.