Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуралевич, В. В.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHuralevych, V. V.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-11-21T10:03:42Z-
dc.date.available2022-11-21T10:03:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГуралевич В. В. Впровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства / Гуралевич В. В.,Паска М. З. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 40-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33191-
dc.description.abstractСучасні технології приготування страв і напоїв є актуальнимияк для вчених, фахівців, так і для споживачів. Одною з них є популярна в нашій країні іза її межами «Sous Vide» технологія. В перекладі з французької означає «підвакуумом», описує спосіб приготування харчових продуктів у вакуумній, герметичноупакованій пластиковій упаковці з дотриманням точно встановлених температурнихрежимів. Modern technologies for preparing food and drinks are relevant both for scientists, specialists, and for consumers. One of them is popular in our country and abroad "Sous Vide" technology. Translated from French, it means "under vacuum", describes the method preparation of food products in vacuum, hermetically sealed plastic packaging with observance of precisely established temperature regimes.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectінноваційні трендиuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.subjectinnovative trendsuk_UA
dc.subjectmeat semi-finished productsuk_UA
dc.titleВпровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of innovative trends in the technology of meat semi-finished products for restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Гуралевич.pdf735.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.