Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33191
Назва: Впровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства
Інші назви: Implementation of innovative trends in the technology of meat semi-finished products for restaurants
Автори: Гуралевич, В. В.
Паска, Марія
Huralevych, V. V.
Paska, Mariia
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
інноваційні тренди
м'ясні напівфабрикати
restaurant establishments
innovative trends
meat semi-finished products
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Гуралевич В. В. Впровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства / Гуралевич В. В.,Паска М. З. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 40-41.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Сучасні технології приготування страв і напоїв є актуальнимияк для вчених, фахівців, так і для споживачів. Одною з них є популярна в нашій країні іза її межами «Sous Vide» технологія. В перекладі з французької означає «підвакуумом», описує спосіб приготування харчових продуктів у вакуумній, герметичноупакованій пластиковій упаковці з дотриманням точно встановлених температурнихрежимів. Modern technologies for preparing food and drinks are relevant both for scientists, specialists, and for consumers. One of them is popular in our country and abroad "Sous Vide" technology. Translated from French, it means "under vacuum", describes the method preparation of food products in vacuum, hermetically sealed plastic packaging with observance of precisely established temperature regimes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33191
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Гуралевич.pdf735.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.