Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33190
Назва: Implementation of the concept of healthy food in restaurants
Інші назви: Реалізація концепції здорового харчування в ресторанах
Автори: Paska, Mariia
Radzimovska, Olga
Guzenko, Iryna
Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Гузенко, Ірина
Ключові слова: nutrition
healthy eating
meat products
organoleptic evaluation
functional plant ingredients
дієтологія
здорове харчування
м'ясні продукти
функціональні рослинні інгредієнти
органолептична оцінка
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Paska M. Implementation of the concept of healthy food in restaurants / Mariia Paska, Olga Radzimovska, Iryna Guzenko // EUREKA: Life Sciences» Number. - 2022. - n. 4. - P. 48-53. DOI: 10.21303/2504-5695.2022.002655
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Food refers to the most important factors of the environment, which directly affect the human body throughout life. Proper nutrition is an important part of a balanced diet. The regime provides regular meals at certain hours at certain intervals, as well as the distribution of the daily diet by energy value during the day. Adherence to the diet ensures the rhythmic functioning of the digestive system, normal digestion and proper metabolism. The food ration should be composed so that its energy value covers the body’s energy expenditure. The organization of a balanced diet is one of the most important factors in maintaining good health and improving efficiency. The diet should be composed so that its energy value covers the body’s energy expenditure.Харчування відноситься до найважливіших факторів навколишнього середовища, які безпосередньо впливають на організм людини протягом усього життя. Належний харчування є важливою частиною збалансованого харчування. Режим передбачає регулярне харчування в певні години з певними інтервалами, а також розподіл добового раціону за енергетичною цінністю протягом доби. Дотримання режиму харчування забезпечує ритмічну роботу органів травлення системи, нормального травлення і правильного обміну речовин. Раціон харчування повинен складатися так, щоб його енергетична цінність покривала енергетичні витрати організму. Організація збалансованого харчування є одним з найважливіших факторів збереження та оздоровлення ефективність. Раціон повинен бути складений так, щоб його енергетична цінність покривала енергетичні витрати організму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33190
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Рвдзімовська_Гузенко.pdf711.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.