Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33189
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T09:15:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T09:15:30Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33189 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є вивчення проблеми функції їжі, інгредієнтний склад функціональних продуктів, питання створення і виробництва цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно-активними добавками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | конспект лекцій | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної бізнесу | uk_UA |
dc.title | Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
health food.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.