Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33189
Title: | Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти |
Authors: | Петришин, Наталія Petryshyn, Nataliia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | оздоровче харчування конспект лекцій галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» магістр кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 80 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є вивчення проблеми функції їжі, інгредієнтний склад функціональних продуктів, питання створення і виробництва цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно-активними добавками. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33189 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
health food.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.