Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorГузенко, Ірина-
dc.contributor.authorГузенко, Анастасія-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorHuzenko, Iryna-
dc.contributor.authorHuzenko, Anastasiia-
dc.contributor.authorKholiavka, Volodymyr-
dc.date.accessioned2022-11-03T08:36:59Z-
dc.date.available2022-11-03T08:36:59Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІнновації в готельно-ресторанній індустрії / Паска Марія, Радзімовська Ольга, Гузенко Ірина, Гузенко Анастасія, Холявка Володимир // Humanities Studies. - 2022. - Вип. 12 (89). - С. 153-159. DOI https://doi.org/10.26661/hst-2022-12-89-17uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33140-
dc.description.abstractУспіх у веденні бізнесу залежить від вчасного реагування на потреби ринку в модернізації та задоволенні назрілих потреб споживачів, у підтримуванні екологічних трендів у харчуванні. Метою роботи є визначення міжнародних інноваційних трендів у готельно-ресторанній індустрії, а також аналіз, дослідження та визначення затребуваності екопродукції у споживчому секторі України. Success in business depends on timely response to the needs of the market in modernization and satisfaction of the ripe needs of consumers, in support of ecological trends in food. The purpose of the work is to determine international innovation trends in the hotel and restaurant industry, as well as to analyze, research and determine the demand for ecoproducts in the consumer sector of Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectсервісuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтрендиuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectекопродуктиuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjecteco-productsuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjecttrendsuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectdesignuk_UA
dc.titleІнновації в готельно-ресторанній індустріїuk_UA
dc.title.alternativeInnovations in the hotel and restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
266506-Текст статті-614952-1-10-20221102.pdf244.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.