Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33140
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Гузенко, Ірина | - |
dc.contributor.author | Гузенко, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Холявка, Володимир | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Huzenko, Iryna | - |
dc.contributor.author | Huzenko, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Kholiavka, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T08:36:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T08:36:59Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Інновації в готельно-ресторанній індустрії / Паска Марія, Радзімовська Ольга, Гузенко Ірина, Гузенко Анастасія, Холявка Володимир // Humanities Studies. - 2022. - Вип. 12 (89). - С. 153-159. DOI https://doi.org/10.26661/hst-2022-12-89-17 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33140 | - |
dc.description.abstract | Успіх у веденні бізнесу залежить від вчасного реагування на потреби ринку в модернізації та задоволенні назрілих потреб споживачів, у підтримуванні екологічних трендів у харчуванні. Метою роботи є визначення міжнародних інноваційних трендів у готельно-ресторанній індустрії, а також аналіз, дослідження та визначення затребуваності екопродукції у споживчому секторі України. Success in business depends on timely response to the needs of the market in modernization and satisfaction of the ripe needs of consumers, in support of ecological trends in food. The purpose of the work is to determine international innovation trends in the hotel and restaurant industry, as well as to analyze, research and determine the demand for ecoproducts in the consumer sector of Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | сервіс | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | тренди | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | екопродукти | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | eco-products | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | trends | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | design | uk_UA |
dc.title | Інновації в готельно-ресторанній індустрії | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovations in the hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
266506-Текст статті-614952-1-10-20221102.pdf | 244.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.