Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33140
Назва: Інновації в готельно-ресторанній індустрії
Інші назви: Innovations in the hotel and restaurant industry
Автори: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Гузенко, Ірина
Гузенко, Анастасія
Холявка, Володимир
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Huzenko, Iryna
Huzenko, Anastasiia
Kholiavka, Volodymyr
Ключові слова: індустрія гостинності
сервіс
інновації
тренди
технології
екопродукти
hospitality industry
service
eco-products
innovation
trends
technology
design
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Інновації в готельно-ресторанній індустрії / Паска Марія, Радзімовська Ольга, Гузенко Ірина, Гузенко Анастасія, Холявка Володимир // Humanities Studies. - 2022. - Вип. 12 (89). - С. 153-159. DOI https://doi.org/10.26661/hst-2022-12-89-17
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Успіх у веденні бізнесу залежить від вчасного реагування на потреби ринку в модернізації та задоволенні назрілих потреб споживачів, у підтримуванні екологічних трендів у харчуванні. Метою роботи є визначення міжнародних інноваційних трендів у готельно-ресторанній індустрії, а також аналіз, дослідження та визначення затребуваності екопродукції у споживчому секторі України. Success in business depends on timely response to the needs of the market in modernization and satisfaction of the ripe needs of consumers, in support of ecological trends in food. The purpose of the work is to determine international innovation trends in the hotel and restaurant industry, as well as to analyze, research and determine the demand for ecoproducts in the consumer sector of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33140
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
266506-Текст статті-614952-1-10-20221102.pdf244.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.