Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33135
Назва: | Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти |
Автори: | Петришин, Наталія Паска, Марія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | крафтові технології конспект лекцій магістр галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33135 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крафтові технології_конспект_лекції.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.