Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33135
Title: Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: крафтові технології
конспект лекцій
магістр
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 86 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33135
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крафтові технології_конспект_лекції.pdf2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.