Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33135
Title: | Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти |
Authors: | Петришин, Наталія Паска, Марія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | крафтові технології конспект лекцій магістр галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 86 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33135 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Крафтові технології_конспект_лекції.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.