Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33126
Title: Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Лукович, Лідія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Lukovych, Lidiia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: сучасні ресторанні тренди
силабус
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
магістр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна, Лукович Лідія Ігорівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 9 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33126
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sylabus_MODERN RESTAURANT TRENDS.pdf412.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.