Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Лукович, Лідія | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Lukovych, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T08:57:21Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T08:57:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна, Лукович Лідія Ігорівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33126 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сучасні ресторанні тренди | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної бізнесу | uk_UA |
dc.title | Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sylabus_MODERN RESTAURANT TRENDS.pdf | 412.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.