Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33126
Title: | Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Петришин, Наталія Паска, Марія Лукович, Лідія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Lukovych, Lidiia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | сучасні ресторанні тренди силабус галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» магістр кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна, Лукович Лідія Ігорівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 9 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33126 |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sylabus_MODERN RESTAURANT TRENDS.pdf | 412.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.