Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33124
Назва: Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: крафтові технології
силабус
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
магістр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33124
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sylabus_Craft.pdf301.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.