Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33123
Title: | Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Петришин, Наталія Паска, Марія Лукович, Лідія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Lukovych, Lidiia |
Keywords: | сучасні ресторанні тренди робоча програма магістр галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З., Лукович Л. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 17 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при 4 конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33123 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RP_MODERN RESTAURANT TRENDS_241_Paska et all.pdf | 734.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.