Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33123
Назва: Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Лукович, Лідія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Lukovych, Lidiia
Ключові слова: сучасні ресторанні тренди
робоча програма
магістр
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З., Лукович Л. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при 4 конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33123
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RP_MODERN RESTAURANT TRENDS_241_Paska et all.pdf734.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.