Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33122
Назва: | Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Петришин, Наталія Petryshyn, Nataliia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | оздоровче харчування робоча програма галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» магістр кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 13 с. |
Короткий огляд (реферат): | Програма вивчення навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельноресторанна справа», спеціалізації «Готельно-ресторанний бізнес». Предметом вивчення навчальної дисципліни є класичні та новітні теорії та концепції харчування, сучасні теоретичні уявлення про функціональні інгредієнти та продукти оздоровчого призначення, принципи оздоровчого харчування різних груп населення, застосування оздоровчих продуктів харчування в профілактичних і лікувальних цілях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33122 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
RP_Health food.pdf | 655.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.