Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33122
Назва: Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Петришин, Наталія
Petryshyn, Nataliia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: оздоровче харчування
робоча програма
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
магістр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 13 с.
Короткий огляд (реферат): Програма вивчення навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельноресторанна справа», спеціалізації «Готельно-ресторанний бізнес». Предметом вивчення навчальної дисципліни є класичні та новітні теорії та концепції харчування, сучасні теоретичні уявлення про функціональні інгредієнти та продукти оздоровчого призначення, принципи оздоровчого харчування різних груп населення, застосування оздоровчих продуктів харчування в профілактичних і лікувальних цілях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33122
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RP_Health food.pdf655.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.