Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33120
Назва: Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"
Автори: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: основи нутриціології
робоча програма
галузь знань 07 "Управління та адміністрування”
спеціальність 073 "Менеджмент"
бакалавр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 15 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг:  досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму;  досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини;  виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини; 4  пропагувати принципи здорового харчування та підвищення культури споживання їжі;  розробляти харчові раціони для різних категорій населення залежно від їх призначення;  впроваджувати прогресивні технології у виробництво продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33120
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RP_FUNDAMENTALS OF NUTRITION.pdf816.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.