Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33062
Назва: | Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону |
Інші назви: | Pokut cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the region |
Автори: | Тарас, Аліна Лояк, Лілія Taras, Alina Loiak, Liliia |
Ключові слова: | туризм гастрономічний туризм традиції Покуття місцева кухня tourism gastronomic tourism traditions repentance local cuisine |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Тарас А. Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону / Аліна Тарас, Лілія Лояк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 409-412. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Гастрономія стала невіддільною складовою туристичної галузі й з кожним роком вплив цієї складової на розвиток туризму тільки поси- люється.Gastronomy has become an integral part of the tourism industry every year, the influence of this component on the development of tourism only increases is lying. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33062 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S3_130_409-412.pdf | 618.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.