Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33062
Назва: Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону
Інші назви: Pokut cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the region
Автори: Тарас, Аліна
Лояк, Лілія
Taras, Alina
Loiak, Liliia
Ключові слова: туризм
гастрономічний туризм
традиції
Покуття
місцева кухня
tourism
gastronomic tourism
traditions
repentance
local cuisine
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Тарас А. Покутська кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму регіону / Аліна Тарас, Лілія Лояк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 409-412.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Гастрономія стала невіддільною складовою туристичної галузі й з кожним роком вплив цієї складової на розвиток туризму тільки поси- люється.Gastronomy has become an integral part of the tourism industry every year, the influence of this component on the development of tourism only increases is lying.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33062
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S3_130_409-412.pdf618.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.