Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33059
Назва: Формування системи показників для оцінювання потенціалу розвитку екологічного туризму
Інші назви: Formation of a system of indicators to assess the development potential of eco-tourism
Автори: Петришин, Дмитро
Petryshyn, , Dmytro
Ключові слова: екологічний туризм
туристичні ресурси
потенціал
ecological tourism
tourist resources
potential
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Д. Формування системи показників для оцінювання потенціалу розвитку екологічного туризму / Дмитро Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 399-401.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Для подальшої оцінки потенціалу розвитку екологічного туризму за допомогою інтегрального показника доцільно використовувати ті туристичні ресурси, які займають найбільшу долю серед інших. Такий аналіз дозволить дати детальну характеристику територіально-адміністративних одиниць України і провести об’єктивну оцінку потенціалу. To further assess the potential of ecotourism development using an integrated indicator, it is advisable to use those tourism resources that occupy the largest share among others. Such an analysis will allow to give a detailed description of the territorial-administrative units of Ukraine and to conduct an objective assessment of the potential.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33059
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S3_127_399-401.pdf786.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.