Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33056
Назва: Сучасні тенденції розвитку гастрономічного туризму в Україні
Інші назви: Modern trends in the development of gastronomic tourism in Ukraine
Автори: Опанасець, Альона
Орленко, Олена
Opanasets, Alona
Orlenko, Olena
Ключові слова: гастрономічний туризм
тенденції розвитку
гастрономічні фестивалі
економіка вражень
туристична індустрія
gastronomic tourism
development trends
gastronomic festivals
tourism industry
experience economy
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Опанасець А. Сучасні тенденції розвитку гастрономічного туризму в Україні / Альона Опанасець, Олена Орленко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 391-393.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Гастрономічний туризм як самостійний напрямок туризму став роз- виватися відносно недавно. Гастрономічними турами цікавляться як українці, так й іноземні гості. Популярними гастрономічними атрак- ціями є фестивалі, тому в Україні їх з кожним роком стає все більше.Gastronomic tourism as an independent direction of tourism has become to emerge relatively recently. People are interested in gastronomic tours Ukrainians and foreign guests. Popular gastronomic attractions these are festivals, so there are more and more of them in Ukraine every year.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33056
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S3_124_391-393.pdf595.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.