Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Ольга-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorDavydova, Olga-
dc.contributor.authorKholyavka, Volodymyr-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olga-
dc.date.accessioned2022-10-17T07:08:54Z-
dc.date.available2022-10-17T07:08:54Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationДавидова О. Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування / Ольга Давидова, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 365-367uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33047-
dc.description.abstractГотельно-ресторанний бізнес є головною складовою туристичної інфраструктури та індустрії гостинності, де надається комплекс послуг для туристів, формуються перспективи і передумови розвитку туризму та соціально-культурних послуг. Це посилює необхідність високої професійної підготовки кадрів для готельного і ресторанного сервісу, вирішення комплексу завдань із обслуговування відвідувачів та формування міцних конкурентних позицій підприємств. Високу позицію у розвитку підготовки фахівців із дотриманням усіх акредитаційних вимог здійснюють саме у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Hotel and restaurant business is the main component of the tourist infrastructure and hospitality industry, which provides a range of services for tourists, forming prospects and prerequisites for the development of tourism and socio-cultural services. This increases the need for high professional training for hotel and restaurant service, solving a set of tasks for customer service and the formation of strong competitive positions of enterprises. A high position in the development of training of specialists in compliance with all accreditation requirements is carried out at the Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectsphere of serviceuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant caseuk_UA
dc.titleОсобливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговуванняuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of training qualified personnel for the service sectoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S3_115_365-367.pdf591.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.