Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33044
Назва: Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області
Інші назви: Gastronomic festivals as a factor of tourist attractiveness of Lviv region
Автори: Голод, Андрій
Никига, Оксана
Holod, Andriy
Nykyha, Oksana
Ключові слова: фестивалі
гастрономічний туризм
Львівська область
festivals
gastronomic tourism
Lviv region
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Голод А. Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області / Андрій Голод, Оксана Никига // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 356-358.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Львівська область має усі передумови для формування туристичної привабливості на основі розвитку гастрономічних фестивалів. Такі події, що відбуваються у різних районах Львівської області, забезпечують популяризацію туристичних дестинацій регіону, сприяють активному розвитку цільових туристичних поїздок. Також такі гастрономічні заходи роблять значний внесок у формування туристичного бренду Львівщини. Lviv region has all the prerequisites for the formation of tourist attractiveness based on the development of gastronomic festivals. Such events, which take place in different districts of Lviv region, provide popularization of tourist destinations in the region, promote the active development of targeted tourist trips. Also, such gastronomic events make a significant contribution to the formation of the tourist brand of Lviv region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33044
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S3_112_356-358.pdf578.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.