Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилишин, Ярина-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorDanylyshyn, Yaryna-
dc.contributor.authorHuzar, Ulyana-
dc.date.accessioned2022-10-13T11:44:50Z-
dc.date.available2022-10-13T11:44:50Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationДанилишин Я. Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі / Ярина Данилишин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 257-260.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33010-
dc.description.abstractТема ефективного тайм-менеджменту актуальна і в наш час. Цей інструмент успішно впроваджується у всіх сферах бізнесу та забезпечує ефективний розподіл робочого часу. Тайм-менеджмент продуктивно впливає на досягнення бізнес-цілей і завдань, потенційний прибуток і продуктивність працівників ресторану. The topic of effective time management is relevant today. This tool is successfully implemented in all areas of business and provides efficient distribution of working time. Time management has a productive effect on the achievement of business goals and objectives, potential profits and productivity of restaurant employees.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectтайм-менеджментuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectхронометражuk_UA
dc.subjectфотографія робочого часуuk_UA
dc.subjecttime managementuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjecttiminguk_UA
dc.subjectphotography of working houruk_UA
dc.titleОсобливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of time management in the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S2_79_257-260.pdf586.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.