Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33004
Назва: Організація банкет-коктелю
Інші назви: Organization of a cocktail party
Автори: Янченко, Катерина
Цвілий, Сергій
Yanchenko, Kateryna
Tsvilyi, Serhii
Ключові слова: банкет-коктейль
фуршет
меню
організація
cocktail banquet
buffet
menu
organization
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Янченко К. Організація банкет-коктелю / Катерина Янченко, Сергій Цвілий // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 238-240.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Коктейлі організують під час укладання ділових контрактів, прове- денні презентацій та конференцій. Цей формат має світський характер і, незважаючи на візуальну розкіш, дозволяє з мінімальними витратами обслужити безліч гостей. Cocktails are organized during the conclusion of business contracts, days of presentations and conferences. This format is secular in nature and, despite the visual luxury, allows with minimal costs serve many guests.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33004
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_73_238-240.pdf589.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.