Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33003
Назва: Hospitality english: the main features
Інші назви: Англійська гостинність: основні особливості
Автори: Yurko, Nadiya
Styfanyshyn, Iryna
Юрко, Надія
Стифанишин, Ірина
Ключові слова: hospitality
requests
formality
politeness
communication
гостинність
формальність
ввічливість
спілкування
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Yurko N. Hospitality english: the main features / Nadiya Yurko, Iryna Styfanyshyn // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 235-237.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Focusing on hotel English should not keep you from learning regular English. Having better all-around English will improve your job prospects in the hotel industry. Working in a hotel will require you to use all kinds of English. As part of a hotel’s staff, you will be dealing with native English speakers and non-native speakers. This means many different levels of English will be spoken, and you will need to be understood by everyone. That is why hotel English is simple and to the point. As long as you are polite and clear with your speech, you will do great. Зосередження на готельній англійській мові не повинно перешкоджати вам вивчати звичайну англійську. Краще володіння англійською мовою покращить ваші перспективи роботи в готельній індустрії. Робота в готелі вимагатиме від вас володіння всіма видами англійської мови. Як частина персоналу готелю, ви матимете справу з носіями англійської мови та тими, для кого вона не є рідною мовою. Це означає, що ви будете говорити англійською на різних рівнях, і ви повинні бути зрозумілими всім.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33003
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_72_235-237.pdf611.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.