Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33002
Назва: | Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель |
Інші назви: | Determination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballs |
Автори: | Шубіна, Євгенія Пасічний, Василь Shubina, Yevheniia Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | заморожування вміст вологи фрикадельки freezing moisture content meatballs |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33002 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_71_232-234.pdf | 628.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.