Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33002
Title: | Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель |
Other Titles: | Determination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballs |
Authors: | Шубіна, Євгенія Пасічний, Василь Shubina, Yevheniia Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | заморожування вміст вологи фрикадельки freezing moisture content meatballs |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Шубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33002 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_71_232-234.pdf | 628.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.