Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33001
Назва: | Проблеми впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі в сучасних умовах |
Інші назви: | Problems of implementing innovative technologies in the hotel business in modern conditions |
Автори: | Шоп’як, Олег Петлін, Ірина Shopiak, Oleh Petlin, Iryna |
Ключові слова: | інновації інноваційні технології готельний бізнес СОVID‑19 впровадження інноваційних технологій innovations innovative technologies hotel business implementation of innovative technologies СОVID‑19 |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шоп’як О. Проблеми впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі в сучасних умовах / Олег Шоп’як, Ірина Петлін // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 228-231. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі зумов- лено жорсткою конкуренцією на ринку готельно-ресторанного бізнесу, зміною попиту, пропозиції та вподобань споживачів готельних послуг. Водночас вони впливають на процес обслуговування клієнтів, сприя- ючи формуванню позитивного іміджу готельного закладу та вражень від перебування в ньому. Implementation of innovative technologies in the hotel business conditions characterized by fierce competition in the hotel and restaurant market business, changes in demand, supply and preferences of consumers of hotel services. At the same time, they influence the process of customer service, contribute to forming a positive image of the hotel and impressions from being in it. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33001 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_70_228-231.pdf | 596.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.