Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32999
Назва: Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції
Інші назви: Features of the production of vegetarian culinary products
Автори: Чумак, Аліна
Пушка, Ольга
Chumak, Alina
Pushka, Olha
Ключові слова: вегетаріанство
веганство
кулінарна продукція
харчування
млинці
vegetarianism
veganism
nutrition
culinary products
pancakes
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чумак А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / Аліна Чумак, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 222-224.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Для повноцінної життєдіяльності організму людини варто знати усі можливі заміни продуктам тварин- ного походження та розуміти як вони впливають на здоров’я.For a full life the human body should know all possible substitutes for animal products - origin and understand how they affect health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32999
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_68_222-224.pdf588.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.