Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32994
Назва: | Особливості організації обслуговування споживачів іноземних туристів в кафе |
Інші назви: | Peculiarities of the organization of service to consumers of foreign tourists in cafes |
Автори: | Фещенко, Ганна Кривохлябова, Олена Feshchenko, Hanna Kryvokhliabova, Olena |
Ключові слова: | кафе турист іноземець їжа заклад cafe tourist foreigner food establishment |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Фещенко Г. Особливості організації обслуговування споживачів іноземних туристів в кафе / Ганна Фещенко, Олена Кривохлябова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 206-208. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Розглянути особливості організації обслуговування споживачів іно- земних туристів в кафе.Consider the peculiarities of the organization of customer service in different earthly tourists in a cafe. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32994 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_63_206-208.pdf | 581.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.