Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32993
Назва: Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні
Інші назви: Analysis of the activity of restaurant business establishments during the crisis in Ukraine
Автори: Турчин, Валентин
Гузар, Уляна
Turchyn, Valentyn
Huzar, Ulyana
Ключові слова: ресторанний бізнес
криза
пандемія
відновлення
restaurant business
crisis
pandemic
restoration
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Турчин В. Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні / Валентин Турчин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 203-205
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Ресторанне господарство України в останні десять років мало позитивну динаміку розвитку, але в період пандемії зіштовхнулося із серйозними викликами, для подолання яких власники шукають і знаходять шляхи виходу. Аналізуючи діяльність ресторанів у період пандемії, необхідно виділити такі тенденції: впровадження та вдосконалення доставки; запровадження послуги take away. The restaurant industry of Ukraine has had a positive dynamics of development in the last ten years, but during the pandemic it faced serious challenges, to overcome which the owners are looking for and finding ways out. Analyzing the activities of restaurants during the pandemic, it is necessary to identify the following trends: implementation and improvement of delivery; introduction of the take away service.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32993
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_62_203-205.pdf595.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.