Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32991
Назва: Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції
Інші назви: Restaurant service: historical aspects and modern trends
Автори: Софієнко, Ніна
Булатов, Сергій
Sofiienko, Nina
Bulatov, Serhii
Ключові слова: історія
розвиток
ресторан
кухня
history
development
restaurant
cuisine
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Софієнко Н. Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції / Ніна Софієнко, Сергій Булатов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 197-199.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Мета – розглянути історичні аспекти розвитку ресторанного сервісу. The goal is to consider the historical aspects of the development of restaurant service
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32991
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_60_197-199.pdf595 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.