Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32990
Назва: | Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Evaluation of the quality of products and services in restaurants |
Автори: | Сікута, Христина Турчин, Валентин Гілецький, Іван Sikuta, Khrystyna Turchyn, Valentyn Hiletskyi, Ivan |
Ключові слова: | ресторанне господарство оцінка якості продукції restaurant business assessment of product quality services |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сікута Х. Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства / Христина Сікута, Валентин Турчин, Іван Гілецький // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 194-196. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Якість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32990 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_59_194-196.pdf | 577.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.