Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32989
Назва: Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність
Інші назви: Buffet: features of its origin and today's popularity
Автори: Сікута, Христина
Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Sikuta, Khrystyna
Paska, Mariya
Radzimovska, Olga
Ключові слова: шведський стіл
етикет
самообслуговування
вuffet
etiquette
self-service
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сікута Х. Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність / Христина Сікута, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 191-193.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Популярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32989
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_58_191-193.pdf592.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.