Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Назва: Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Effectiveness of the use of labor resources in restaurants
Автори: Рудай, Владислав
Каптюх, Тетяна
Rudai, Vladyslav
Kaptiukh, Tetiana
Ключові слова: ресторан
заохочення
результат
мотивація
restaurant
encouragement
result
motivation
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Рудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Таким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32988
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf591.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.