Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Назва: | Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Effectiveness of the use of labor resources in restaurants |
Автори: | Рудай, Владислав Каптюх, Тетяна Rudai, Vladyslav Kaptiukh, Tetiana |
Ключові слова: | ресторан заохочення результат мотивація restaurant encouragement result motivation |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Рудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Таким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32988 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf | 591.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.