Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32986
Назва: | Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» |
Інші назви: | Practical aspects of the organization of service in the restaurant-shop "Wine and meat" |
Автори: | Калитин, Роксолана Паска, Марія Kalytyn, Roksolana Paska, Mariya |
Ключові слова: | гостинність організація обслуговування ресторан-крамниця hospitality service organization restaurant-shop |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калитин Р. Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» / Роксолана Калитин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 182-184. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | «Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32986 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_55_182-184.pdf | 600.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.