Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32983
Назва: | Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану |
Інші назви: | Development of the hotel and restaurant business during martial law |
Автори: | Нечепуренко, Кристина Nechepurenko, Krystyna |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес розвиток харчові продукти hotel and restaurant business development food products |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / Кристина Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 173-175. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Як зазначають відомі ресторатори, воєнний стан не означає, що тре- ба зупинити всі бізнес-процеси і припинити роботу. Зупинятися точно не можна. As noted restaurateurs, martial law does not mean that the and stop all business processes and stop working. Stop for sure can not. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32983 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_52_173-175.pdf | 595 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.