Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32983
Назва: Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану
Інші назви: Development of the hotel and restaurant business during martial law
Автори: Нечепуренко, Кристина
Nechepurenko, Krystyna
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
харчові продукти
hotel and restaurant business
development
food products
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / Кристина Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 173-175.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Як зазначають відомі ресторатори, воєнний стан не означає, що тре- ба зупинити всі бізнес-процеси і припинити роботу. Зупинятися точно не можна. As noted restaurateurs, martial law does not mean that the and stop all business processes and stop working. Stop for sure can not.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32983
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_52_173-175.pdf595 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.