Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазарова, Ксенія-
dc.contributor.authorПрусс, Вікторія-
dc.contributor.authorNazarova, Kseniia-
dc.contributor.authorPruss, Viktoriia-
dc.date.accessioned2022-10-13T07:01:23Z-
dc.date.available2022-10-13T07:01:23Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationНазарова К. Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні / Ксенія Назарова, Вікторія Прусс // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 171-172.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32982-
dc.description.abstractТаким чином, ринок ресторанного господарства поступово пере- ходить працювати в новому форматі та забезпечувати обслуговування населення України. Thus, the restaurant market is gradually changing goes to work in a new format and provide service population of Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectроботаuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectwaruk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectworkuk_UA
dc.titleОрганізація роботи закладів харчування під час війни в Україніuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of food establishments during the war in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_51_171-172.pdf589.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.