Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32982
Назва: Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні
Інші назви: Organization of food establishments during the war in Ukraine
Автори: Назарова, Ксенія
Прусс, Вікторія
Nazarova, Kseniia
Pruss, Viktoriia
Ключові слова: ресторан
війна
їжа
робота
restaurant
war
food
work
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Назарова К. Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні / Ксенія Назарова, Вікторія Прусс // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 171-172.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Таким чином, ринок ресторанного господарства поступово пере- ходить працювати в новому форматі та забезпечувати обслуговування населення України. Thus, the restaurant market is gradually changing goes to work in a new format and provide service population of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32982
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_51_171-172.pdf589.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.