Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32980
Назва: | Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту |
Інші назви: | Functional and technological characteristics of walnut and sesame meal |
Автори: | Михайлик, Віталій Кравченко, Михайло Mykhailyk, Vitalii Kravchenko, Mykhailo |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби шрот функціонально-технологічні характеристики flour confectionery meal functional and technological characteristics |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Михайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32980 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_49_166-167.pdf | 616.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.