Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32980
Назва: Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту
Інші назви: Functional and technological characteristics of walnut and sesame meal
Автори: Михайлик, Віталій
Кравченко, Михайло
Mykhailyk, Vitalii
Kravchenko, Mykhailo
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
шрот
функціонально-технологічні характеристики
flour confectionery
meal
functional and technological characteristics
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Михайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32980
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_49_166-167.pdf616.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.