Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32979
Назва: Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин
Інші назви: Prospects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substances
Автори: Михавко, Тамара
Пасічний, Василь
Mykhavko, Tamara
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: м'ясні продукти
екстракти рослин
антиоксидантні речовини
meat products
plant extracts
antioxidant substances
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Михавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extract
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32979
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_48_163-165.pdf583.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.