Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32979
Назва: | Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин |
Інші назви: | Prospects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substances |
Автори: | Михавко, Тамара Пасічний, Василь Mykhavko, Tamara Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | м'ясні продукти екстракти рослин антиоксидантні речовини meat products plant extracts antioxidant substances |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Михавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extract |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32979 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_48_163-165.pdf | 583.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.