Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32974
Назва: VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку
Інші назви: VIP-catering: features and current development issues
Автори: Ляшко, Олександра
Турчин, Валентин
Холявка, Володимир
Радзімовська, Ольга
Lyashko, Oleksandra
Turchyn, Valentyn
Kholyavka, Volodymyr
Radzimovska, Olga
Ключові слова: кейтеринг
обслуговування
заклади ресторанного господарства
catering
service
restaurants
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку / Олександра Ляшко, Валентин Турчин, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 148-150.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Популярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32974
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_43_148-150.pdf591.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.