Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32973
Назва: | Харчування робітників бізнес-центрів |
Інші назви: | Food for workers of business centers |
Автори: | Ляшко, Данило Зайцева, Валентина Liashko, Danylo Zaitseva, Valentyna |
Ключові слова: | бізнес-центр обслуговування харчування працівник business center service food employee |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ляшко Д. Харчування робітників бізнес-центрів / Данило Ляшко, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 145-147. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Основними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32973 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_42_145-147.pdf | 590.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.