Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Назва: Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»
Інші назви: Catering services at the "Meat and fish" restaurant
Автори: Ліщишин, Євген
Кукліна, Тетяна
Lishchyshyn, Yevhen
Kuklina, Tetiana
Ключові слова: кейтеринг
ресторан
організація
ринок
catering
restaurant
organization
market
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32972
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf591.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.