Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Назва: | Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» |
Інші назви: | Catering services at the "Meat and fish" restaurant |
Автори: | Ліщишин, Євген Кукліна, Тетяна Lishchyshyn, Yevhen Kuklina, Tetiana |
Ключові слова: | кейтеринг ресторан організація ринок catering restaurant organization market |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32972 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf | 591.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.