Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32970
Назва: Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання
Інші назви: War and the restaurant business: opportunities for survival
Автори: Левчук, Алла
Levchuk, Alla
Ключові слова: війна
ресторанний бізнес
аналітика
криза
war
restaurant business
analytics
crisis
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Левчук А. Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання / Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 136-138.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Проаналізувати думки фахівців ресторанного бізнесу, аналітиків та статистичних даних, то працювати у війну важливо як ніколи, і не тільки з точки зору економічної, а й для психологічної скла- дової держави та людини. Адже, роблячи щось ми прискорюємо нашу перемогу та повернення до звичного життя.Analyze the opinions of restaurant business specialists, analysts and statistical data, then working in the war is important as never, and not only from the economic point of view, but also for the psychological of the state and man. After all, by doing something, we accelerate ours victory and return to normal life.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32970
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_39_136-138.pdf649.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.