Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32968
Назва: | Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні |
Інші назви: | Peculiarities of organizing receptions-banquets at the diplomatic level |
Автори: | Левицький, Іван Колісниченко, Тетяна Levytskyi, Ivan Kolisnychenko, Tetiana |
Ключові слова: | дипломатичні прийоми прийом-банкет українські страви застілля гостинність diplomatic receptions reception-banquet Ukrainian meals feast hospitality |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Левицький І. Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 130-132. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Гостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32968 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_37_130-132.pdf | 591.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.