Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32968
Назва: Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні
Інші назви: Peculiarities of organizing receptions-banquets at the diplomatic level
Автори: Левицький, Іван
Колісниченко, Тетяна
Levytskyi, Ivan
Kolisnychenko, Tetiana
Ключові слова: дипломатичні прийоми
прийом-банкет
українські страви
застілля
гостинність
diplomatic receptions
reception-banquet
Ukrainian meals
feast
hospitality
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Левицький І. Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 130-132.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Гостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32968
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_37_130-132.pdf591.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.