Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32962
Назва: Готельно-ресторанне господарство: плюси та мінуси ведення бізнесу
Інші назви: Hotel and restaurant management: pros and cons of running a business
Автори: Котляр, Софія
Жилко, Олена
Kotliar, Sofiia
Zhylko, Olena
Ключові слова: готелно-ресторанна справа
господарство
позитивно-негативні сторони
hotel and restaurant business
economy
positive-negative parties
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Котляр С. Готельно-ресторанне господарство: плюси та мінуси ведення бізнесу / Софія Котляр, Олена Жилко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 112-114.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Тому вважаємо, що тема готельно-ресторанного господарства буде актуальна завжди, тому що люди завжди подорожували і будуть про- довжувати це робити. Також їм завжди подобалась кухня різних країн, тому вони завжди будуть шукати міста, де можна будет її відвідати. Ця сфера буде й надалі розвиватися і у найближчому майбутньому стане дуже вигіднім бізнесом.Therefore, we believe that the topic of hotel and restaurant economy will be is always relevant, because people have always traveled and will keep doing it. Also, they always liked the cuisine of different countries, therefore, they will always look for cities where they can visit it. This one the field will continue to develop and in the near future will become a very profitable business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32962
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_31_112-114.pdf597.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.