Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32961
Назва: | Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців |
Інші назви: | Influence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakes |
Автори: | Косінова, Ярина Іжевська, Орися Kosinova, Yaryna Izhevska, Orysya |
Ключові слова: | млинці куркума харчові волокна pancakes turmeric dietary fiber |
Дата публікації: | 19-тра-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 110-111. |
Серія/номер: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Короткий огляд (реферат): | Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/32961 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf | 588.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.