Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32961
Назва: Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців
Інші назви: Influence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakes
Автори: Косінова, Ярина
Іжевська, Орися
Kosinova, Yaryna
Izhevska, Orysya
Ключові слова: млинці
куркума
харчові волокна
pancakes
turmeric
dietary fiber
Дата публікації: 19-тра-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 110-111.
Серія/номер: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Короткий огляд (реферат): Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/32961
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf588.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.